tisdag 24 augusti 2010

Skolstart

Ja då var skolan igång lite virrigt första dagen men roligt att träffa alla barnen och vad alla nu säger om barn och ungdomar nu så har vi fina och trevliga elever på vår skola. Vi är visserligen en liten skola ca 80 elever från förskola till årskurs nio. Min yngsta började i 7:an igår så nu är han inte så liten längre två dagar i veckan får de åka in till en större skola i staden resten av veckan är de kvar på vår skola helt perfekt.
Själv laddar jag för fullt för Skörde-och Miljödagarna i Boden där jag skall vara i Robbgården med vår slöjdgrupp. Hoppas på fint väder och massor med folk.....................
Nu bör det av till jobbet där det skall stekas plättar idag och en Linssoppa ska kokas.
Ha en bra dag!

fredag 20 augusti 2010

Valvträskfestival med Timbuktuu

Ja då var andra veckan avklarad och min kollega började i torsdags och vad vi surrade och fick ideer dagen avslutade vi på  Nestors cafe    med ett gott fika och mera surr med Ann och Eva som har detta cafe. Där måste ni bara göra ett besök men det är bara öppet till 29 september så passa på.
Här händer massor Valvträskfestivalen med bland annat Timbuktu och andra band som ställer upp och spelar i en liten by där medelåldern ca 65 år och antalet är ca 30 personer och här lyser solen så hoppas den fortsätter.
Har legat på latsidan med stickningen ...........

söndag 15 augusti 2010

8000 besökare..............

8000 besökare roligt att så många vill besöka min lilla blogg. På bilden mina pågående projekt en baby filt, en pippitröja och ett par sockar säkert finns det något mer på gång.
Första jobb veckan avklarad det kändes tungt i början men sen gick det bättre så nu är man inne i lunken.
Soligt och vackert väder idag men blåsigt tog en promenad i morse och det var tur man har lite tyngd annars................?  Nu är det bara 12 grader så nu går vi mot höst, men det gör mig inte så mycket tycker om när det är hög klar luft.
Två marknader ska jag vara med  21-22/8 Strömsund och 27-29/8 Skörde och miljö dagarna i Boden.
Tur man hunnit med lite vinterkollektion under semestern och nu mot stickningen.

måndag 9 augusti 2010

Då var semestern slut....................

Här är en bild på handledsvärmarna de är stickade av restgarner av akryl roliga att sticka.
Så då var årets semester slut första arbetsdagen avklarad den var lugn inte många barn som kommit tillbaka 4 stycken, får se hur resten av veckan blir.

onsdag 4 augusti 2010

Ännu ett par..................

Ännu ett par sockar klara................ Dagen har bestått av shopping i staden och kalas hos dotter och bonus barnbarn med Prinsesstårta. Regnet det har skvalat ner hela dagen.
Kikat runt lite på bloggarna och hittade dessa handledsvärmare hos Mormors Linneskåp så nu upp i lagret och kolla om jag har något passande garn och prova............Vi Syns

tisdag 3 augusti 2010

Vinterkollektion.....................

Vinterkollektionen på gång........................inne på sista semesterveckan oj vad fem veckor har gått fort.
Jag har haft en skön semester eller hemester kan man väl kalla det, mest varit hemma och njutit och vädret kan man ju inte klaga på. Socksticknålarna har gått på hög fart jag tycker om att sticka dessa sockar med mönstrat skaft innan ett par är klara har jag nästa mönster på g i mitt huvud, sällan att jag stickar ett par som är helt lika. Inte bloggat så mycket men surfat runt på alla andras bloggar och hittat inspiration.................Nu är det dags att inta soffhörnan och Morden i Midsommer.