tisdag 26 juli 2011

Gröna fingrar har jag inte men min tomatplanta har tre små gröna tomater och massor med blommor som jag hoppas också blir tomater. Är inte speciellt intresserad av att ha växter och trädgård min tomt består mest av gräsmatta och skogstomt.
En mössa är här på gång och hantverk speciellt stickning är min stora passion..........så då får trädgården vara. Just nu håller jag på att producera till marknader jag skall vara med på i augusti det blir mest sockar men också lite annat.
Är nu inne på sista semesterveckan tiden har bara rusat iväg men skönt har jag haft det vädret har varit bra kanske lite för varmt enligt mitt tycke. Kroppen värker lite när det blir för varmt.
Nu hör jag åskan mullra en bit bort så det är väl bara att koopla ner

lördag 9 juli 2011

Första semester veckan lider mot sitt slut...........

En vecka av semestern har redan gått men absolut i vackert väder tecken. Idag har jag lilla Izabelle snart 9 månader på besök medans hennes mamma och pappa är ute och roar sig på pub i grannbyn. Här har hon ätit fil med banan och en riktig linslus är hon smilar upp sig så fort man tar fram kameran. Hon är mitt yngsta barnbarn mitt äldsta fyller snart sexton och ska börja på byggprogrammet till hösten.
Lite stickning har det blivit under veckan svampsockarn är klara men jag har ingen bild på de så ni får se de halv klara........................

lördag 2 juli 2011

Då var det semester.................

Då var det semester skönt, men efter en veckas värme och sol är det mulet och lite svalt idag men vad gör väl det när man har semester.......................dessa sockar har jag börjat med inspirerad av ett mönster i Solveigs vantar boken. Jag har lånat den på biblioteket får ha den tre veckor till men sen måste jag bara köpa den fastän den är lite väl dyr för mig. Jag har även lånat en del ljudböcker så ni kan nog räkna ut vad jag skall göra under min semester (lyssna och sticka) bara njuta
Ha en bra dag!!!!!!!!!