måndag 30 december 2013

Årets sista måndag

Årets sista måndag och årets sista sockpar! Men det kommer nya måndagar och nya sockar. I dag - 1,9 grader annars har vi mest haft plusgrader så mina ljuslyktor är ett minne blott. En lugn och skön julhelg mest myst inne för ute är det rena isbanan. Ska göra ett besök på jobbet och kolla läget och göra bort lite städning. På stickorna just nu en mössa som jag fått beställning på bild kommer.

måndag 23 december 2013

Dan före dan

Dan före dan och lugnet har börjat lägra sig lite klappar att slå in och en resa till stora staden för de sista inköpen och skjutsa sonens flickvän till en buss. Termometern visar -4 grader så om jag har tur kommer mina ljuslyktor i is klara sig, förra omgången smälte när vi hade plusgrader. Julklappsstickningarna klara så nu är det bara starta nya projekt och det kan jag tala om det finns det massor som snurrar i mitt huvud. Det här med internet och bloggar, stickcafe online och allt annat om stickning kan ibland göra en lite snurrig! Men kul är det. Ha en bra och ta det lugnt i jul!

tisdag 17 december 2013

Nöjd

Blev jättenöjd med denna halskrage med matchande pannband som ska bli en julklapp till mitt barbarn. Kanten på kragen är taget från Garnomeras pyttipanna. Nu är det dags att åka till jobbet och där ska stekas plättar i dag. Ha en bra dag!

måndag 16 december 2013

Tomteverkstad

Så här ser det ut i min soffhörna just nu ja det pågår lite tomteverkstad. Det är ju inte så länge kvar och som vanligt nu poppar det upp idéer ! Ja det som inte hinns får bli efter jul.
Sista skolveckan och sen är det dags för jullov och det behövs verkligen alla verkar så trötta. Men nu vänder det snart och vi går mot ljusare tider.

måndag 9 december 2013

Brr så kallt.....

Brr så kallt vi har i dag -25 myser inne med pippisockstickning och fråga doktorn på tv.

söndag 8 december 2013

"Lovikkavantar" med fluff

 Stickar typ lovikkavantar med en fluffkant

Försök

Andra advent

I dag är det redan andra advent stickning och skidåkning står på agendan ja jag stickar och skidåkningen är på tv! Håller på att avsluta några UFON försöker få in bilder på bloggen nu när jag bloggar från surfplattan men lyckas inte. Får kontakta en"konsult"
Gamla bilder från bloggen går men inte från pica eller dropbox

söndag 1 december 2013

Första advent

Första advent med snö och lite kallt - 12. Jag har bakat lussekatter eller det blev mest lussebullar med mandelmassa  i de blev smaskens!
       
Stickar på typ lovikkavantar med fluff