lördag 1 september 2012

Inte mycket stickning

En hel månad har gått sedan jag var in och skrev här och gissa om jag har haft fullt upp startade upp höstterminen ensam i skolrestaurangen upptäckte att det inte var så enkelt!! Högstadiet på väg till fjällen på vandring en massa mat som skulle göras och packas i lämpliga storlekar för att bäras. När man är två delar man ju upp jobbet så en gör det och en gör det men nu ska man göra allt själv gissa om man virrar runt......för hoppningsvis blir det bättre när man kommer i allt annars vet jag inte?

 
Ett fantastiskt bröllop med min dotter Linnea och hennes Tord hade vi förra lördag i Gunnarsby kyrka i solsken efter att det mest regnat här. Wilma Linneas dotter, Kristoffer Tords son och Izabelle deras dotter är med på bilden. Sen var det fest i Lassbygården med god mat och trevligt umgänge.
Marknad i Strömsund och Boden har också hunnits med som tur är har vi ett glatt slöjd gäng som hjälps åt så att går att vara med trots att man har fullt upp. Inte är det mycket stickning som hunnits med........men det kommer..

Inga kommentarer: