söndag 15 mars 2009

Rätt låt som vann ???????????????

Ja var det rätt låt som vann ingen vet väl det? Personligen tycker jag väl att det var den som stack ut mest, och att det är skönt att det är över. Jag tycker det var bättre förr när det var en lördag kväll med röstning och sen var det klart. Nog med det vi får väl se i maj.
Palt-koket i måndags gick hur bra som helst, de räckte och blev inte så mycket över. Värre blev det onsdag när det var lazagne då blev det 2 bleck över, men det fick bli en rest på fredag så då var det löst inget kastas. Vi har som en "morot" till barnen att om det inte kastas så mycket i skrapbunken har vi efterrätt någon dag som t.ex på fettisdagen bjöd vi på hembakta semlor.
Det funkar lite så där, lite bättre har det väl blivit det som var tråkigast var att om vi hade pizza eller hamburgare kunde det ligga hela rester i bunken för att man var tvungen att ta för sig för mycket av rädsla att få för lite "buksorg" som vi brukar säga. Än har ingen blivit utan och vi har ingen begränsning.
På stickorna har jag en pippitröja, döskallesockar, vantar och rosa handledsvärmare till barnbarnet som fyller 6 år på onsdag. Hipp hipp hurra!!!!! Tiden går alldeles för fort tycker det var nyss hon var bebis. Om en månad blir vår lill kille 12 år så nu är han inte så liten.

2 kommentarer:

stickgalen! sa...

Rätt låt som vann?? Ja, det lär vi få veta i maj!! ;)
Själv tycker jag precis som du, att den var den låt som stack ut!
Vi var på kalas igår, trevligt! Då firade vi både ettåringen och tvååringen samtidigt. De bor båda i U-sala trakten! Tänk vad tiden går fort, vår minsting blir åtta i höst!
Ha de//Asta

Anonym sa...

Så kul att det var ett proffs som stod för vinsten.
Lång utbildning o dyr.
De flesta har ju haft bara fluns o halkat in på en räkmacka, typ Carola, men detta är kvalitet, en sån utbildning hon har kostar några hundratusen.