fredag 31 juli 2009

Sista dagarna av semestern

Ja nu är det sista dagarna av semestern det har verkligen gått fort, men jag har hunnit med det jag tänkt göra, slappa, sticka, läsa och promenera.
I veckan har vi haft besök av dotter, hennes sambo, barnbarn och fyra hundar så det har varit full rulle. Vi har inte hunnit upptäcka hur tomt det är i huset utan hund förrän idag.
På sticknålarna har jag ett par sockar med mönstrat skaft som min dotter ska få till födelsedagspresent på måndag när hon fyller 35 år. Jag törs skriva det här för de är ute med husvagnen i helgen och när hon kommer hem har de fullt upp med renoveringen av sitt "nya" hus. På sin födelsedag börjar hon på sitt nya jobb på
friskolan i Niemisel Det jag inte hunnit med som jag tänkt är att blogga mer och uppdatera min hemsida. Nej nu ska jag sätta mig på altanen i solen med sockstickningen om de ska hinna bli klara.........

2 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Det är den enda nackdelen med hundar. Det är så hemskt när de inte finns längre. Då får man glädja sej åt minnena. Och kanske kommer det nya fyrbenta vänner… Sköt om dej.

Mia stickar sa...

JA dessa våra fyrbenta vänner. Vi har för tillfället tre hundar och har alltid haft minst två så det har aldrig blivit "heltomt" här men oj vad man saknar dem ändå! Tänker på dig!