måndag 30 januari 2012

Måndag morgon och ögat känns så trött på väg till jobbet där serverar vi Blodpudding/Potatisburgare i dag. - 12 grader visar termometern inte speciellt kallt men till heljen är det Jockmokks marknad och då brukar det alltid vara kallt så vi får se.........

Solen gjorde tappra försök att titta fram igår, men orkade inte riktigt upp över trädtopparna men ljusare blir det för var dag.

söndag 29 januari 2012

Teatern mitt i skogen

Varit på revy på Teatern mitt i skogen fick träna magmusklerna med skratt med bland annat 
Tonåringen som ingen förstår

                                                                        Zumba
De är verkligen duktiga alla är ju amatörer men nu är jag ju lite jävig för jag har ju min dotter med i gänget det är hon som spelar den Tjuriga tonåringen som ingen förstår. Alla föreställningar är redan fullbokade så de har fått sätta in en extra föreställning.

fredag 27 januari 2012

handstickade sockar i st 46-47

Nu har jag stickat färdigt sockarna i storlek STOR som jag kommer att lägga ut till försäljning

De blev jättestora känns det som men jag vet ju att det finns massor med människor som har stora fötter inte som jag 27-28 men min son har gått från 41 förra åter till nu 43 så var skall det sluta.
             Kolla in här HANDGJORTIBYN.BLOGSPOT.COM

torsdag 26 januari 2012

Babyfilt och mössa

Här kommer en bild på babyfilten och den lilla mössan och det blev ungefär en meter garn kvar.

onsdag 25 januari 2012

Tiden rinner iväg...

Vad tiden rinner iväg tänker varje dag att jag ska skriva något men helt plötsligt har dagen gått och inget bloggande blev det. Stickar lite varje kväll i allafall håller just på med ett par stora sockar de ska bli i storlek45-46 och någon disktrasestick har jag ju alltid på G.
Babyfilten är klar och det blev en liten mössa till Bild kommer verkar som det inte går att lägga in bilder ikväll. hade även tänkt lägga in en bild med hur mycket snö vi har. Vi ska ju få lika mycket till för idag hörde jag på radio att nu har vi fått hälften av den snö vi kommer att få enligt vad hann jag inte höra. I går kväll hade vi ett vackert norrsken fastän det inte var så kallt - 12
Nu är snart hockeyn snart klar och då ska jag sticka en stund och se på Mästerkockarna.





torsdag 12 januari 2012

Julen utdansad.........

Då var julen utdansad eller det var väl att ta i men bort plockad, lite mörkt blev det för det är ju lite mysigt med alla ljusstakar och julgran som lyser upp. Vi ska ju gå mot ljusare tider, men idag har det då inte märkts för det har snöat och snöat så man ångrar att man gnällde tidigare att vi inte fått någon snö.
Två par sockar har jag gjort nästan klara som ni ser på bilden hänger det lite trådar.


Hittade den här länken på Facebook det stämmer väl bra
Man mår bra av stickning och andra blir avstressade av att se oss sticka.
Nu mot soffan och stickning för lite nedvarvning innan natti natti.










torsdag 5 januari 2012

Luleå . Skellefteå............derby

Luleå-Skellefteå det är derby för oss  ca 19 mil från oss men alltid lika spännande och samtidigt skidskytte som är lika spännande.
Hade tänkt ha en stickning på G i soffan och titta på det men får nog vila från det ett tag tills jag vet.
Halkade i går på jobbet ute när jag skulle gå med mat till förskolan från skolrestaurangen (obs hade på mig uteskor) men  traktorn hade varit och skottat och jag såg själv hur det såg ut efter det skopan hade slipat men plötligt låg jag där. Hann tänka en massa saker innan jag kom mig upp, efter som mamma bröt lårbenet för bara två veckor sedan på samma sätt. Hon är ju 76 och jag 56 men vikten tvärsom jaja..... alltid gick bra men känner mig som jag var på gymmet igår ( och det kan jag garantera att jag inte var) lite ledbruten.
 Kollat med jobbet om blanketter för att anmäla det var inte lätt fick som vanligt hjälp av Bodens kommuns växeltjejer  och det fixade sig.
Hockey eller skidskytt utan stickning...............jaja man överlever

tisdag 3 januari 2012

Snö, snö och mera snö

I dag har det snöat och snöat så det var med stor möda jag tog mig till jobbet i morse, men nu har det avtagit och traktorn har skottat så i morgon ska det väl inte vara några problem

Nu är dessa sockar och vantar klara för försäljning på  handgjortibyn klicka gärna in och titta 
Jag har på börjat ett par sockar i grått och rött som inte ska ha lika höga skaft som dessa.

En kudde med får på har jag också börjat med jag ska göra den avlånga som är orange på bilden i grå botten och vita får.