söndag 6 december 2009

Bloggtorka..............

Det har verkligen varit blogg torka men vi har haft mörkt, blött och slaskigt så livet har känts eländigt men nu får det vara slut med gnället. Vitt har vi fått på marken igen och lite kyla men idag är det lite plus, julen närmar sig med stormsteg.

Idag är det dags att öppna lucka 6 i bygdens adventskalender och det är i Hembygdsgården i Sörbyn. Det går till så att man dekorerar ett fönster som sedan täcks och öppnas på den aktuella dagen det är både hos privat personer och instituioner som t.ex. lucka 8 är på www.boden.se/alvskolan klass 4-5 ansvarar för det.

Sista luckan år i kyrkan på julafton, det är våran präst som börjat med det här för några år sedan det är en mycket populär sed.

På mina stickor är det sockar sockar kan inte lägga ut någon bild för det är julklappssockar är snart klar med alla paren.Ja ett par vantar har jag också på gång................... dags att sätta sig med sticken och se lite skidskytte innan lucköppningen klockan 14.00. Vi hörs ska försöka att komma igång att blogga igen

Inga kommentarer: