söndag 4 januari 2009

Lovikkavantar-tradera.

Steg upp tidigt på morgonen klockan 07.30 annars har man vänt dygnet. Hunnit sitta och titta runt på nätet hamnade på tradera och där sålde de handstickade lovikkavantar för 49-59kr förskräckligt tycker jag!!!!!!!!
Idag har vi ännu kallare ute -21 grader, fast egentligen är det ju inte så farligt det är värre när det är över 30 och det brukar vi ha den här tiden. Tur att man inte måste vara ute idag bara att kura inne med stickningen. Koka lite lingonsylt och baka lite matbröd har jag tänkt mig.
Lyssnar just på Tegnby och Mannheimer de pratar om att barnen inte har något att göra att lovet är för långt. Kan hålla med har barn och barnbarn som har svårt att hitta på något och allra helst när det är kallt.Det blir mycket dataspel de spelar World of Warcraft. Ett av mina barnbarn 11 år sa till och med här om dan att han längtade tills skolan börjar. Dags för lite stickning..............

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Visst är det förskräckligt att ett arbete, som att sticka Lovika vantar, inte ska värderas högre? Och du har rätt att barnen längtar till skolan och vi med, så det blir lite ordning på dagarna. Tack för kommentaren på min blogg.

stickgalen! sa...

Hallo stickkatten!
Jag bara så håller med dig, om aktionernas låga priser på hantverk,förskräckligt! Priset räcker ju inte ens till garnet! Jag har oxå provat att sälja där men med förlust eller inte alls då somliga lägger ut fina arbeten för nada. Tycker absolut att priserna för handarbeten måste uppdateras. Nog om detta! Här har vi minus 27 i dag, så det blir gosoffan hela tiden och ej den efterlängtade skogsutflykten med korvgrillning och hett kaffe! Yngste sonen här hemma har riktigt tråkigt idag då han ej kan gå ut, astmatiker som han är, så går det absolut inte. Oj, vad detta blev långt! Ha det gott!
//S-G mormor